12 noiembrie, 2016

Video LIA OLGUTA VASILESCU (PSD) LA CALAFAT

VIDEO




Cu o zi in urma a avut loc la Casa de Cultura din Calafat intalnirea simpatizantilor PSD cu Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei. Mai multi membrii marcanti ai PSD au venit la Calafat fiind intampinati de peste 1000 de simpatizanti si o serie de primari PSD din localitatile invecinate in frunte cu edilul mun. Calafat, domnul Lucian Ciobanu.


PSD Dolj doreste o revigorare economica si fiscala care sa aiba un efect pozitiv asupra locuitorilor judetului si a mun. Calafat, o deschidere catre investitori si absortia reala a fondurilor europene.


Pentru locuitorii din zona Dunarii, PSD reprezinta ultima solutie care le poate oferi o sansa la o viata mai buna fiind singura varianta credibila in noua conjunctura politica destul de nociva pentru o mare parte din populatia tarii. Din pacate nivelul de trai a scazut iar localitatile mici se confrunta cu o imbatranire rapida si lipsa locurilor de munca. Multe sate si comune au nevoie de investitii in infrastructura in educatie si in imbunatatirea conditiilor de trai.


Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a demonstrat in cei patru ani ca promisiunile pot deveni fapte. Scopul alegerilor de acest an este acela ca PSD sa ajunga la guvernare pentru a putea fi implementate masurile ce vizeaza dezvoltarea comunitatilor defavorizate si stimularea zonelor cu potential economic.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu