28 octombrie, 2016

Calafatul ar putea scapa de cainii comunitari. Totul depinde de votul pa care consilierii il vor da in sedinta de luni, 31 octombrie

   In sedinta Consiliului Local care va avea loc luni,31 octombrie, se va regasi un punct extrem de important pentru municipalitatea calafeteana si care reprezinta una dintre prioritatile cetatenilor . Este vorba despre realizarea unui adapost pentru cainii comunitari . Acesta ar fi primul pas, insa pentru ca initiativa sa fie pusa in practica necesita votul a doua treimi dintre consilieri (adica 12 din cei 17- fiind vorba de o suprafata de teren de 4000 mp) unde consensul politic la Calafat este greu de obtinut. Proiectul a fost propus de catre Lucian Ciobanu, primarul municipiului Calafat . 

   Noul amplasament care va deservi ca adapost canin va fi in zona fostului ICIC, pe strada Bateria Mircea . Poate fi primul proiect important al noii administratii daca luni va primii si votul din partea consilierilor PNL si ALDE.

   Credem ca ar fi cazul ca rafuielile politice sa inceteze chiar daca se apropie alegerile parlamentare .

   Oltenia Sud va transmite video sedinta Consiliului Local de luni si va analiza dupa sedinta principalele puncte si modul in care consilierii locali au votat, daca au urmarit sau nu intereseul calafetenilor.

Suntem toti constienti de pericolul pe care acesti caini comunitari il prezinta pentru fiecare dintre noi si de aceea consideram ca acest proiect nu are nicio conotatie de ordin politic fiind o necesitate, ceva care ar trebui rezolvat cat mai repede.

   Ne-am dori ca dupa sedinta proiectele propuse care viszeaza dezvoltarea Calafatului sa fie votate in unanimitate, deoarece toti consilierii inainte de a raspunde apelului partidului din care fac parte au obligatia de a raspunde nevoilor cetatenilor care i-au ales.

 

autor: Cristian Rudareanu 

 

preluare:www.olteniasud.ro

 

PROIECTUL PROPUS DE PRIMARUL LUCIAN CIOBANU

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu