10 septembrie, 2016

Groaza in comuna Danesti. O minora se simte posedata de spiritul unei batrane decedate


O minoră din comuna Dănești (jud.Gorj) a dat peste cap o intreaga comunitate. Imediat după moartea unei rude mai în vârstă, eleva de 16 ani a inceput sa aiba un comportament ciudat. Fata era apropiata de ruda decedata iar moartea ei a marcat-o profund. Situatia este insa mult mai complicata, deoarece fata a inceput sa ia trasaturile celei decedate avand momente cand vorbeste ca batrana. Acet lucru i-a determinat pe parintii fetei sa cheme preotii sa-i citeasca si sa-i faca dezlegari.

Toti sunt speriati
Si Primarul comunei Dănești, Emilian Rusu, susține că a auzit și el de cazul fetei, despre care spune că aceasta nu ar fi avut probleme de sănătate si de aceea nu vede cauza, mai ales ca familia este una serioasa.

Cerere de exhumare
Familia fetei refuză să vorbească despre aceasta situatie insa localnicii spun ca fata se liniștește doar atunci când preoții încep să-i citeasca rugaciuni. Oamenii mai spun că părinții fetei au facut deja o cerere de exumare la Judecatoria Targu Jiu pentru ruda decedata. Aceasta solicitare exista la Parchet urmand sa fie analizata si sa se constate daca este necesara exhumarea.
Trebuie stiut faptul ca cercetatorii spun ca anumite persoane care sunt legate sufleteste de cineva, pot suferi mult dupa pierderea acestora fiind numeroase cazurile in care unele spirite dupa parasirea corpului fizic au intrat in anumite persoane apropiate cu are aveau o legatura deosebita, posedandu-le partial.
Ramane de vazut felul in care vor evolua lucrurile, asteptand totodata si decizia Judecatoriei din Targu Jiu privind deshumarea batranei care a pricinuit groaza in comuna Danesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu