20 iunie, 2016

Video FESTIVALUL SCRUMBIEI LA CALAFAT 2016


  VIDEO

Lucian Ciobanu, actualul primar al Calafatului, a organizat si anul acesta, ca si in anii trecuti, Festivalul Scrumbiei. Data a fost stabilita dupa incheierea campaniei electorale pentru a nu fi interpretata ca o actiune ce ar fi favorizat lupta pentru fotoliul de primar. Trebuie retinut faptul ca Lucian Ciobanu organizeaza deja traditionalul festival de cativa ani, iar pentru anul 2017 acesta a anuntat ca locatia va fi chiar in Centrul Civic, urmand ca manifestarile sa se intinda pe durata a doua zile. 

 

Lucian Ciobanu a adresat cateva cuvinte celor prezenti, anuntand oficial deschiderea festivalului, iar fostul primar, Mircea Guta, a transmis un mesaj tuturor calafetenilor care l-au sustinut in perioada 2008-2016, timp in care a ocupat functia de primar.

Cateva mii de calafeteni au gustat preparatele culinare din peste, avand totodata bucuria de a asculta muzica populara de calitate in interpretarea solistei Steliana Sima. Ca de fiecare data, Ansamblul “Rozele Calafatului”, coordonat de doamna Marinela Carauleanu, a prezentat o suita de jocuri oltenesti. Au fost prezente o serie de delegatii din Bulgaria si Serbia, dar si primari ai unor localitati aflate in apropierea mun. Calafat.

FOTO





 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu