30 mai, 2016

MESAJ CATRE CALAFETENI AL CANDIDATULUI LUCIAN CIOBANU (PSD)

"Nu cred ca vom putea face cu adevarat ceva pentru Calafat  daca vom continua cu scandaluri, cu barfe si alte lucruri urate. Trebuie sa ne dorim mai mult. 
Suntem o comunitate mica unde vorbele grele circula usor, insa nu aduc nimic bun, si de aceea putem consolida o echipa unde fiecare sa aiba un cuvant de spus. Primarul este tot om si nu poate face nimic fara cei pe care ii reprezinta, fara dumneavoastra. 
Va spun sincer ca am intrat in aceasta competitie deoarece chiar imi doresc sa fac ceva. In primul rand ca prioritate va fi atragerea investitorilor care sa creeze locuri de munca. In aceste deplasari am vazut oameni care spuneau ca isi vor copiii acasa... nu angajati in Occident si departe de familie. Este neplacut si dureros, insa sunt convins ca nu este imposibil sa traim mai bine , mai frumos si sa putem ramane alaturi de cei dragi.
Este nevoie doar de unitate si vointa- oameni cu pregatire buna avem. Urmeaza sa-i valorificam si sa le oferim sansa de a ramane aici. Va doresc tuturor multa sanatate iar celor care barfesc si arunca cu noroi, sper ca dupa 5 iunie sa ne intalnim si sa ne strangem prieteneste mana. Este un loc pentru fiecare daca avem intelegere si mergem toti pe acelasi drum. 

VA MULTUMESC TUTUROR! "
                        LUCIAN CIOBANU (PSD)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu