17 mai, 2015

Jaf la magazinele bisericesti

 Un bărbat de 44 de ani, din comuna doljeană Bârca, a fost reținut pe 24 de ore, aseară, după ce s-a stabilit că a furat diverse sume de bani din trei magazine ale Mitropoliei Oltenia. Acesta va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de polițiști din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova a fost identificat şi prins Cornel Călin, de 44 de ani, din comuna Bîrca, Dolj, persoană bănuită de comiterea mai multor furturi. Din cercetări, polițiștii craioveni au stabilit faptul că acesta, în data de 13.04.2015, respectiv 04.05.2015 şi 11.05.2015, prin forţarea sistemelor de asigurare, a sustras sume de bani din trei magazine aparținând Mitropoliei Oltenia, prejudiciul ridicându-se la peste 800 lei. În baza probatoriului administrat de polițiști s-a dispus reunirea cauzelor şi continuarea urmăririi penale faţă de suspect, precum şi reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 ore.  

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, în sarcina acestuia fiind reținută comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu