10 mai, 2011

Ziarul online“Adevărul de Calafat ” s-a închis.



De două zile ziarul online Adevărul de Calafat nu mai apare pe internet. Nu ştim care sunt motivele care au stat la baza acestei decizii, însă dispariţie unui canal media aduce un minus de informare pentru opinia publică. Ziarul catalogat ca un aliat al opoziţie locale adică al PDL-ului , şi o contraofensivă împotriva noii structuri politice din Consiliul Local Calafat, PSD-PNL-PC-PRM, a avut unele articole incendiare care au făcut tema unor discuţii şi comentarii destul de aprinse şi acide. O situaţie normală, firească pentru un sistem democratic , mai ales că presa este numită “câinele de pază al democraţiei” Nu salutăm această decizie ,sperăm temporară, a celor de la Adevărul de Calafat, de a închide ziarul, însă le aparţine , iar din punct de vedere democratic nu ne rămâne decât să le respectatăm şi le acceptatăm decizia finală.

24 de comentarii:

  1. nu e bine sa nu mai fie opozitia da poate a deranjat pe unii mai mari din politica

    RăspundețiȘtergere
  2. asa a vrut adelica il tine inchis si da drumul la anu in 2012 de alegeri

    RăspundețiȘtergere
  3. a fost smenintat ninel , de frica pnl-ul l-a tocat

    RăspundețiȘtergere
  4. a ramas Blog de Calafat in loc da ala e cu poze mai mult, cine a ordonat inchiderea blogului, puteti afla?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sigur Ninel a fost amenintat, da de cine, de Primar ca-si pierde postul din Vama. Nu prea cred, sau dupa caderea lu Adelica .Creca e asa de momenyt si pe urma iar dau drumul ca sa-si faca reclama mai multa.De fapt in ultimul timp Ninel nu se mai vede deloc

    RăspundețiȘtergere
  6. CRISTIENE ESTI PE CAI MARI CA A MURIT ADEVARUL DE CALAFAT. IMPACA-TE CU MUGUR CA NU MAI ESTE SUPARAT PE TINE NU FI MANDRU, CA VOI ATI FOST PRIETENI BUNI, STII CA ASA FACE EL DA NU E RAU LA SUFLET, IARTA SI TU CA ESTI POPA.

    RăspundețiȘtergere
  7. au ramas decat dejectiile

    RăspundețiȘtergere
  8. Ninel a spus multe lucruri bune, cine l-a blocat, Guta, Traistaru sau seful lui din vama

    RăspundețiȘtergere
  9. bun articolul vostru si faptul ca sunteti singurii care ati semnalat ca Adevaru de Calafat nu mai este. Celelalte ziare de ce nu dau nimic?

    RăspundețiȘtergere
  10. Isi fac site va spun eu nu stau ei asa, nu se lasa PDL-ul e prea puternic iar Adelica in ultimele sondaje conduce detasat. Guta si Emil nu au cat are el 67 la suta din cei care voteaza, la anul va iesi din primul tur.
    HAI ADELICA
    HAI ADELICA
    HAI ADELICA

    RăspundețiȘtergere
  11. Adevarul de Calafat a fost spart de dejectiile peneliste.Adresa de e-mail a fost sparta si in acest moment este in analiza la STS plangerea on-line facuta de adminii acestui site .S-au facut interventii pe linie politica ptr ca STS sa analizeze in cel mai rapid mod atacul informatic la adresa ziarului Adevarul de Calafat.
    Ziarul la momentul acesta este aproape recuperat iar prima editie dupa acest grav incident va avea cel mai incendiar articol la adresa Primarului Guta, poze inedite cu acesta in Austria, declaratii ale unor martori sub anonimat despre averea primarului Guta,poze cu Guta in Thailanda si trupa pnl-ista si nu in ultimul timp un document super secretizat din primarie care a ajuns pe mana procurorilor .
    Adevarul este ca uleiul , nu face pact cu sugativele banului public !!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Poate nu aveti ambitia sa-i lichidati pe gutarasi///..le vrem ,,sangele' in piata publica

    RăspundețiȘtergere
  13. cand va fi arestat Guta, sa o vedem si pe asta si atunci Adelica va fi primar.Vor fi alegeri anticipate cat de curand da Guta si Emil si traistaru nu vor mai fi ca deja ii ridica dubita DNA.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bun de primar ar fi Gabi Gheorghe om serios di bine pregatit sau Mituletu care la inchiderea zilelor Calafatului a vorbit mai bine ca Guta cel huiduit de spectatori.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu l-a ridicat nimeni pe Guta si nu mai mintiti ca nu a venit DNA la Calafat, a fost asa un control de rutina de la finante,MINCINOSILOR.

    RăspundețiȘtergere
  16. cade cat de curand si Guta si Adelica si ramane un singur om MITULETU primar in 2012, om serios vorbeste ce trebuie si nu se compromite.Plang toti prin Primarie ca asta nu semneaza nimic pana nu citeste.Are si el experienta a condus ani de zile posta din Calafat.
    Care il cunosc il stiu ca un om activ care se implica si ajuta oamenii.Mai nou vin mai multi la el la birou decat la Primar
    BRAVO MITULETU
    TE VREM PRIMAR
    NE-AM SATURAT DE HOTI SI MINCINOSI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai ca asa si este mituletu este om bun ca el citeste sa nu cumva sa i scape o afacere si el sa nu stie,asa au citit si pe facturile de energie.vin mai multi la el la birou ca pe toti ai rezolva nu refuza pe nimeni daca nu refuza si ai ajuta de ce sunt multi pe strada ori astia nu vror sa munceasca

      Ștergere
  17. Pirvan de la DSUP e cu pantalonii in vine cand il vede pa Mituletu, e zbir si nu il duci de nas pe Doru.

    RăspundețiȘtergere
  18. Iar despre Gabi Gheorghe ce tot mancati halva ca a fost sluga lu Traistaru.Cum e turcu si pistolu, nu e bun de nimic nici Gabi asta, slab il duc alti de nari doarme pe el.

    RăspundețiȘtergere
  19. Primaria in 2012

    -Primar pe Pandia nebunu
    -Secretara pe Miss Mogador
    -Vice pe Puiu betivanul
    -Director la DSUP pe Bodo tiganu, da cu caruta

    RăspundețiȘtergere
  20. AR TREBUI SA VA IMPACATI.CA SI CRISTIAN ESTE APRIG LA MINIE SI DULCE CA MIEREA LA IERTAT,MAI ALES CA VOI DOI NU ATI AVUT SI NICI NU AVETI NIMIC DE IMPARTIT !!! E TREABA ALTORA CE FAC . MINIA NU FACE BINE NIMANUI !!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ca lumea comentariul de la 12:10 ar fi de vis cu Pandia cerand un leu si strigand hai Craiova cu Puiu lingand sticlele si cu Bodo copilul talent colorat cel mai modern conducator de atelaj din zona cu celular pe loitra si laptopul pe curu calului, super, super, super

    RăspundețiȘtergere
  22. nu mai vorbiti prostii ,dl. Adelica are dreptate in tot ce spune si chiar tine cu orasul nostru,nu ca adormitul de guta care a mutat toti taranii lui la oras k e primar doar,si-a batut joc de cei care l-au sustinut ,de noi ca locuitori...de bani obtinuti pt diferite treburi ...etc.sper sa nu il mai votati k e jalnic.tineretea lui nu ne-a fost de ajutor absolut deloc :)))))))))))sa fii de kkt mircea guta

    RăspundețiȘtergere
  23. adio ninele .ramai cu nevasta ta si cu plus minus 2 prieteni pe care ii ai.dute frate in siberia si fati ziar acolo,aici erai de rasu lumii:)))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere