08 octombrie, 2010

COMUNICAT



În curând publicaţia online
ACTUALITATEA CALAFETEANĂ va face dezvăluiri bombă referiroare la anumite licitaţii şi modul în care dispar banii publici.

Aşteptăm comentariile şi sugestiile dumneavoastră

7 comentarii:

  1. Ar trebui sa faceti dezvaluiri referitoare la TOATE licitatiile. Nu exista licitatie corecta. Se practica atribuirea directa, la lucrari sub 15.000 euro. Se mai practica impartirea lucrarii in mai multe sub 15.000 euro, ca sa nu se faca licitatie (vezi cazul de la scoala nr. 2). "Oamenii" politici ai momentului strang bani suta cu suta (de milioane) din aceste "mici" lucrari atribuite direct (vezi cazul lui RALCONS si atribuirea directa).
    Se mai practica in domeniul constructiilor achizitia de la furnizori preferati. Ca si mod de recompensa, furnizorul ii da spaga un acoperis, caramizi, fier, etc...adica materiale de constructii, cu care spagarul isi face casa, bloc, vila, castel. E simplu ! Si iata cum peste nopate hop-tzop mai apre cate o vila in peisajul orasului nostru. Fiecare e important, incepand cu spagarul (omul politic), cu complicele (omul filipescian) si spaguitor (furnizorul). Banii finali sunt ai prostilor care muncesc zi de zi si platesc taxe si impozite. Iata pe scurt gainaria politica de la noi din sat. Si stau sa ma intreb: UNDE SUNT OAMENII DE VALOARE? Nu-i mai lasati sa se promoveze pe nesimtitii actuali !

    RăspundețiȘtergere
  2. Licitatiile sunt legale. Atribuirea directa este iarasi o practica legala. Cu materialele intradevar este o problema. Pretul facturilor cred ca se umfla de 4-5 ori. In rest totul e ok! Nu vad unde este problema majora.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da domnule, legal este totul. Ca altfel ar face puscarie. Legal este si sa umflam facturile. Legal este ca Filipescu sa ia prin atribuire directa lucrarile. Legal este si ca acest Filipescu sa faca lucrari proaste si supraevaluate. Legal este si ca Filipescu sa dea spaga celor care i-au dat lucrarile. Banii sunt scosi din firma, legal.
    DAR:
    -De ce n-ar fi legal sa se faca o lucrare cu o firma neutra, de la care SA SE CEARA calitate ?!?!
    -De ce n-ar fi legal, ca dupa ce am vazut de ce este in stare Filipescu, sa incercam sa gasim pe altcineva, care sa se si PRICEAPA ?!?!
    -De ce n-ar fi legal sa platim mai putin pe fiecare bordura sau sac de ciment cumparat pentru folosul orasului ?!?!?
    -De ce n-ar fi legal ca DUPA CE STIM ca actualii FURA, sa AVEM o procedura legala sa-i trimitem dupa gratii sau sa le luam TOT (acest TOT inseamna de fapt banii nostri) ?!?!?
    Ia ganditi-va voi putin. Doar putin !

    RăspundețiȘtergere
  4. Vad ca inca va pastrati echidistanta.Dati si bile albe,asta e bine.Dar totusi pe cine vedeti primar in 2012?

    RăspundețiȘtergere
  5. Scopul nostru nu este acela de a face jocul opoziţiei sau de a înghiţi gogoaşa puterii. Vrem doar să semnalăm obiectiv şi deloc răutăcios gafele şi neregurile care ne afectează indirect pe toţi. Nu avem nevoie de sponsor. Avem ca sponsor BUNUL SIMŢ ŞI RESPECTUL PENTRU CALAFETENII RESPONABILI.
    VĂ MULŢUMIM ŞI AŞTEPTĂM COMENTARII PERTINENTE ŞI CARE SĂ NU AIBĂ TENTĂ PERSONALĂ.

    RăspundețiȘtergere
  6. deja au preluat girtoi cu terry fraiele ziarului si blogului? vad ca nu se mai poate posta decat ce va convine pe ziar, iar aici le mai stergeti din cand in cand.va mai dati si jurnalisti independenti dar de fapt sunteti niste angajati ai pnl-ului.

    RăspundețiȘtergere
  7. pai la licitatii tatic e vasile vasile adelica,el le face si le desface, licitatiile nu se anunta niciodata nicaieri, le auzi asa dupa ce s-au tinut, acum paun cel strsnic isi face service la gara, taranul de nicola nu mai vorbesti, de la el poti sa cumperi peste cu un borcan de lapte in gura pestelui si cu niste posirca de vin de ghidici in coada pestelui, spatiu l-a luat fara licitatie ca de altfel fara licitatie a luat-o si pe ti de reveta,deci consilierii pdl calafat niste imbuibati si abonati la bugetul local mai ceva ca ursul la miere

    RăspundețiȘtergere