19 octombrie, 2010

Câinii vagabonzi au invadat şi Calafatul.


În ultima perioadă câinii vagabonzi s-au înmulţit în Calafat încât este imposibil ca ori de câte ori arunci gunoiul să nu ai parte şi de o suită de câteva patrupede care te însoţesc salivând după punga cu gunoi în care poţi găsi şi câteva resturi de pâine sau oase. La noi după cum se vede nimeni nu ia în serios acestă problemă. Mizeria pe care o lasă în urma lor aceşti câini nu este de neglijat ,asta dacă nu luăm în calcul şi pericolul pe care îl reprezintă pentru copii şi nu numai. Un oraş civilizat nu poate accepta ca locurile unde sunt adunate gunoaiele să se transforme în focare de infecţie datorate câinilor vagabonzi care doboară coşurile de gunoi în căutarea de resturi alimentare, cu atât mai mult un MUNICIPIU.

5 comentarii:

  1. Cine sa-i mai adune si pe astia, bietii caini. Ai nostri de la Primarie cauta cascavalul din licitatii. Poate face un act de milostenie domnul Filipescu. Sa le dea el de la cofetaria aia de rahat o amandina

    RăspundețiȘtergere
  2. Cainii ne ivadeaza si rascolesc gunoaiele, dar pacat ca nu intra sa imprastie si gunoiul de la Primarie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa intre in primarie cainii astia sa-i muste pe porcii de au luat posturi de consilieri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Articolu este din 2010 si acum suntem in 2015 si nici acum nu este problema rezolvata !! Fratilor iesiti si protestati in fata primariei cu pancarte pentru eutanasierea cainilor maidanezi sau asteptati-va moartea .

    RăspundețiȘtergere
  5. 2016, atmosfera e irespirabilă, haite în orice colț.

    RăspundețiȘtergere