05 octombrie, 2010

BANca caLAFETEANĂ...UN STROP DE ROMANTISM





Ne-am chinuit să găsim acum înainte de venirea anotimpului friguros cea mai tare ban calafeteană , unde romantismul iar în cazul acesta şi zootehnia să poată fi gustate din plin de tineri. Se apropie iarna cu specificul ei romantic, iar de pe banca din faţa conductelor ce trec deasupra drumului ce duce la sferturile de la măgură te aşteaptă o atmosferă romantică. Ce este mai frumos decât să stai seara să admiri vacile trecând agale şi lâsând din când în când câte o baligă care seamănă mult cu felul în care se cheltuie unii bani colectaţi din impozitele noastre. Sunt băncile puse în 2008 care trebuiau vopsite nu în alb şi albastru ci în culori mai vii cum ar fi portocaliu, galben, care să-ţi dea sentimentul de voiciune care din păcate pentru noi miroase a furăciune. Nu se poate să pui bănci acolo, ca şi la intrarea în Calafat de la podul din intersecţia cu drumul ce duce spre Ciupercenii Vechi. În cea mai infectă intersecţie nesemnalizată sunt două băncii de unde poţi admira aşezămintele rupestre de la Biosinteză. E jenant, este ca în revista Urzica...FĂRĂ CUVINTE, dar şi fără RUŞINE.


PS: Aici sunt banii dumneavoastră de căldură pentru iarna 2010-2011


PIUS

4 comentarii:

  1. Maninci kkt ca bancile astea au fost puse pentru fetele si baietii care alearga pe centura Calafatului (pentru examena,antrenamente,slabire e.t.c.),dar cum tu esti RUDAR si pletos prost nu poti sa intelegi!ZAT LA KKT!

    RăspundețiȘtergere
  2. Atunci trebuia puse banci pe soseaua Calafat-Craiova pe unde se alerga inainte de construirea podului. Frate, esti din PNL dar din pacate doar PeNeLe au mai ramas din tine. Va deranjeaza popa ca nu va linge, asta e, de nu toti sunt lingai ca voi si profitori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai omule esti bolnav cu penele tale cu tot.....eu jur ca nu sunt din nici un partid ,dar asta este adevarul.............sictir !

    RăspundețiȘtergere
  4. stimati calafeteni banii dvs sunt in buzunarele lu traistaru si vintila ,aproximativ 2 milioane de dolari.chemati un audit sa vedem ce s-a facut cu ei si in ce buzunare se gasesc,noi stim dar asa sa fie cu iz penal

    RăspundețiȘtergere